Wellness

Termalno vodo v Posavju so odkrili že pred več kot 200 leti. Prepustite se sproščanju v notranjih in zunanjih bazenih največjega termalnega kompleksa v državi – Termah Čatež.

Terme Čatež so ena izmed najprivlačnejših turističnih destinacij v Evropi. Blagodejni učinki termalne vode so znani že od nekdaj. Danes vam terme ponujajo veliko atrakcij tako za otroke, kot za odrasle. Uživajte v sproščanju 365 dni v letu.

Izbirate lahko med Poletno termalno riviero, Zimsko termalno riviero in Wellnessom. Prva z največjim termalnim kompleksom v državi omogoča zabavo za vse generacije. Pričakujejo vas bazeni različnih oblik s temperaturo vode od 26 do 36 °C. Težko boste vse stvari preizkusili v enem dnevu.

Zimska termalna riviera ima tri kupole. Vabijo vas z bazeni, slapovi, masažnimi ležišči … Spustite se v vodno doživetje s tobogani.

Prav tako pa so vam na voljo številni wellness programi. Privoščite si masažo, uživajte v savnah, sprostite se v posebnih kopelih ali pa občutite brezskrbnost v centru zdravja in lepote.